Bereidingswijze
Munt in toefjes van takjes nemen. Ijs uit de diepvries nemen. Mangosaus nogmaals doorroeren en over vier borden verdelen. Kokos in een diep bord strooien. IJsbolletjeslepel in heet water dompelen. Van ijs een bolletje maken en door de kokos rollen. IJs-sneeuwbal op bord leggen. Zo nog 11 sneeuwballen maken. Garneren met toefjes Munt
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een tropisch wintertoetje
Ingrediƫnten
1 grote rijpe mango, 1 sinaasappel, 1 eetlepel citroensap, 1.5 eetlepel, poedersuiker, 2 takjes munt, 0,75 liter vanilleroomijs, 50 gram geraspte kokos
Hulpmiddelen & keukengerei
Foodprocessor of staafmixer
Leuke tips
Dit nagerecht is ook heel lekker met andere soorten ijs b.v. bananenroomijs, chocoladeroomijs, straciatellaroomijs
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
122506
Homepage ID
2551
Smaak
Z
Teller
3907
Drank
Uit
Bookmarked
17
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Mango schillen, vruchtvlees van pit lossnijden en pureren. Sinaasappel uitpersen. Sinaasappelsap en citroensap door mangopuree roeren. Op smaak brengen met poedersuiker. Tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid