Bereidingswijze
vermeng de gekookte schelpjes met de ui, champignons en tonijn;
voeg half uur voor opdienen de dressing toe en schep deze onder.
voeg half uur voor opdienen de dressing toe en schep deze onder.
Ingrediƫnten
Pastaschelpjes; tonijn in olie uit blik; ui; champignons; dressing van diverse olieen naar smaak, mosterd, azijn, oregano, dille, bieslook,
Leuke tips
lekker bij fondue, gourmet of als tussendoortje
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
122473
Homepage ID
6182
Smaak
N
Teller
835
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
kook de schelpjes bijna gaar;
snipper de ui klein;
maak champignons schoon en snijd ze in kleine
stukjes;
laat tonijn uitlekken;
snipper de ui klein;
maak champignons schoon en snijd ze in kleine
stukjes;
laat tonijn uitlekken;
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid