Zalmrol

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/26/1998 - 15:31
Bereidingswijze
mascarpone smeren op de voorgesneden lange boterham, dille knippen en erover strooien, beleggen met de zalm of rauwe ham, daarna de boterham zo stijf mogelijk in de lengte oprollen, folie er strak omheen wikkelen, koelen in de koelkast ~1 uur.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
broodrol van zalm of rauwe ham met mascarpone en dille
Ingrediƫnten
wit casinobrood, in de lengterichting laten snijden, mascarpone, dille, gerookte zalm of rauwe ham.
Hulpmiddelen & keukengerei
deegrol, plastic folie.
Leuke tips
zalm/hamrolletjes uit de koelkast halen en in mooie plakken snijden.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
122427
Homepage ID
8379
Smaak
N
Teller
2034
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
de korsten van het brood snijden, brood met de deegroller plat rollen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
meilie
Gelegenheid