Bereidingswijze
Stoof de groenten samen met schalen in
een kookpan.
Voeg 1 blikje tomatenpuree toe ,de bloem,1
teentje knoflook.peper,zouten een snuifje
cayenepeper Overgiet met de wijn en een glaasje cognac.Voeg hierbij 1/2l water aan
toe en laat 30 min zachtjes koken.Doe alles door een fijne zeef en werk af met room en de gepelde garnalen.
BRON IGLO
een kookpan.
Voeg 1 blikje tomatenpuree toe ,de bloem,1
teentje knoflook.peper,zouten een snuifje
cayenepeper Overgiet met de wijn en een glaasje cognac.Voeg hierbij 1/2l water aan
toe en laat 30 min zachtjes koken.Doe alles door een fijne zeef en werk af met room en de gepelde garnalen.
BRON IGLO
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
6 tomaten in blokjes
3 wortelen in kleine blokjes
1/2 knolselder
1 ui
2 aardappelen
500 gr ongepelde garnalen
1 blikje tomaten puree
1 s lepel bloem 1teen knoflook
1/2 liter witte wijn
1 glaasje cognac
2cl room
zout,peper,cayenepeper
3 wortelen in kleine blokjes
1/2 knolselder
1 ui
2 aardappelen
500 gr ongepelde garnalen
1 blikje tomaten puree
1 s lepel bloem 1teen knoflook
1/2 liter witte wijn
1 glaasje cognac
2cl room
zout,peper,cayenepeper
Leuke tips
Zeer lekker met stokbrood en echte boter!!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
122363
Homepage ID
7478
Smaak
P
Teller
3278
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
garnalen pellen en de schaaltjes bewaren
groente kuisen
groente kuisen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid