vruchtengelei

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/24/1998 - 12:18
Bereidingswijze
Giet de vruchtesappen in een pan en strooi er de agar-agar in. Wacht een minuut of drie totdat agar-agar zacht is geworden. Laat de vruchtesappen dan aan de kook komen. Roer erin om de agar-agar op te laten lossen. Laat het sap 5 minuten pruttelen.
Giet het vruchtesap in een puddingvorm of in 4 dessert schaaltjes. Ongeveer 20 minuten in de koelkast zetten: dan is het gelei geworden. Roer de stukjes fruit erdoor en zet alles nog eens terug in de ijskast.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Nagerecht voor vier personen
Ingrediƫnten
0,5 l sinaasappelsap - 0,5 l ananassap - 3 eetlepels agar-agar (in vlokken) - 1 kopje met stukjes ananas - 1 kopje met partjes sinaasappel.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
122357
Homepage ID
3581
Smaak
Z
Teller
3473
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kerstman
Gelegenheid