spercieboontjes met amandelen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/24/1998 - 12:15
Bereidingswijze
Haal de spercieboontjes af en snijd ze in de lengte door. Neem een koekepan met een dikke bodem, verhit de ghi en doe vervolgens de asafoetida in de pan. Dan de sperciebonen, het zout, de peper en 2 eetlepels water toevoegen. Nu kun je het deksel op de pan leggen en het gerecht een kwartier latten pruttelen op een vrij laag vuurtje. Daarna haal je het deksel er weer af, zodat al het water kan verdampen. Dit duurt ongeveer vijf minuten. Doe de amandelen in de pan. Laat alles nog en minuut of 5 op het vuur staan en strooi de gemalen koriander erover.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bijgerecht voor vier personen
Ingrediƫnten
1,5 pond verse spercieboontjes - 3 eetlepels ghi - 0,5theelepel asafoetida - 2 theelepels zout - 0,5 theelepel zwarte peper - 2 theelepels gemalen koriander - 60 gram amandelschaafsel.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
122355
Homepage ID
3581
Smaak
P
Teller
740
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kerstman
Gelegenheid