Bereidingswijze
De melk koken, dan de pudding erbij blijven roeren zodat er geen vel op komt. De pudding
laten afkoelen in au bair marie.
De boter met de suiker mixen. Als de pudding is afgekoeld, bij de boter doen, en goed roeren totdat alles onder elkaar is.
Dan de koekjes dopen in de opgeloste koffie,
ongeveer een kopje, en een laag leggen.
Dan het beslag opde koekjes smeren (ongeveer een halve centimeter. Dan weer een laag koekjes die in de koffie gedoopt zijn en ga zo verder totdat het beslag en de koekjes op zijn. Afmaken mer hagelslag op de boven kant.
smakelijk eten.
laten afkoelen in au bair marie.
De boter met de suiker mixen. Als de pudding is afgekoeld, bij de boter doen, en goed roeren totdat alles onder elkaar is.
Dan de koekjes dopen in de opgeloste koffie,
ongeveer een kopje, en een laag leggen.
Dan het beslag opde koekjes smeren (ongeveer een halve centimeter. Dan weer een laag koekjes die in de koffie gedoopt zijn en ga zo verder totdat het beslag en de koekjes op zijn. Afmaken mer hagelslag op de boven kant.
smakelijk eten.
Vertel iets leuks over dit recept
gebak gemaakt van pudding en theebiscuit.
Ingrediƫnten
4 pakken theebiscuits
2 pakjes roompudding kookpudding.
1 zakje basterdsuiker
3 pakjes bleu band boter
halve liter melk
1 eetlepel nescafe
hagelslag
2 pakjes roompudding kookpudding.
1 zakje basterdsuiker
3 pakjes bleu band boter
halve liter melk
1 eetlepel nescafe
hagelslag
Hulpmiddelen & keukengerei
mixer, beslagkom, vierkante taartschaal
Leuke tips
Lekker bij de koffie of thee.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
122063
Homepage ID
7576
Smaak
Z
Teller
1810
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid