Bereidingswijze
- 75 gr stukjes pure chocolade en 1/2 dl melk au bain-marie smelten en laten afkoelen.
- 3/4 dl slagroom lobbig kloppen met 15 gr poedersuiker en samen met 50 gr gehakte hazelnoten door afgekoeld chocolademengsel spatelen.
- In koelkast laten opstijven.
- 3/4 dl slagroom lobbig kloppen met 15 gr poedersuiker en samen met 50 gr gehakte hazelnoten door afgekoeld chocolademengsel spatelen.
- In koelkast laten opstijven.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
Pure chocolade, melk, slagroom, poedersuiker, gehakte hazelnoten.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
121958
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
1681
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid