Brie met hazelnoten en peren

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 12/20/1998 - 14:34
Bereidingswijze
vermeng de hazelnoten, peer, suiker en likeur in de kom
snijdt het korstje aan de bovenkant van de brie.(hoeft niet mag wel)
doe de brie op het bakblik
smeer het mengsel op de brie en bak het voor 5 tot 10 minuten tot de brie lekker zacht is.
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
warme brie met zoete bovenkant voor bij de borrel of als toetje
Ingrediƫnten
1 kleine ronde brie(ongeveer 250 g.)
*bovenkantje "topping"
50 ml geroosterde en gehakte hazelnoten
1/2 rijpe peer in kleine blokjes
1 el bruine suiker
1 tl hazelnoot-likeur
Hulpmiddelen & keukengerei
oven van 180 g. C
bakblik
koekepan voor het roosteren
snijplank en mes voor de peer
deegkommetje
Leuke tips
heerlijk met toastjes of stokbrood, maar ook als toetje.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
121937
Homepage ID
4315
Smaak
Z
Teller
619
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
hazelnoten even roosteren in een koekepan op medium
in een plastik zak doen en met een deegroller in kleine stukjes maken (of gehakte hazelnoten kant en klaar kopen)
hele rijpe peer schillen, ontdoen van het klokhuis en in kleine dobbelsteentjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
baya
Gelegenheid