Bereidingswijze
Minstens 30 min voor bereiden uit de koelkast.
Oven voorverwarmen op 200 C.
45 min. in de oven.
Oven voorverwarmen op 200 C.
45 min. in de oven.
Aantal personen
16.00
Ingrediƫnten
3 kg gekookte aardappels
2 dl room
150 gr. boter
3 eieren
eventueel peterselie
2 dl room
150 gr. boter
3 eieren
eventueel peterselie
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
121934
Homepage ID
4667
Smaak
N
Teller
330
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kan 1 a 2 dagen van tevoren
De aardappels pureren. De eieren, room en de helft van de boter + peper erbij en tot zalf roeren..Eventueel peterselie erdoor. Vuurvaste schaal invetten. Hierin de puree, candelerend klontjes boter erover.
Afgedekt in de koelkast bewaren
De aardappels pureren. De eieren, room en de helft van de boter + peper erbij en tot zalf roeren..Eventueel peterselie erdoor. Vuurvaste schaal invetten. Hierin de puree, candelerend klontjes boter erover.
Afgedekt in de koelkast bewaren
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid