Bitterkoekjespudding

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/18/1998 - 13:04
Bereidingswijze
Doe er een laag bitterkoekjes in en giet de warme custerdvla er over.Herhaal dit tot je niks meer er van over hebt en de puddingvorm vol zit.Zet het dan in een koele ruimte en laat het afkoelen.Als het afgekoelt is kun je het opdien.
Aantal personen
5.00
Vertel iets leuks over dit recept
Omdat dit recept geen maten bevat moet het met eigen inzicht bereidt worden want dit recept stamt uit een kookboek van 1871.
Ingrediƫnten
bitterkoekjes
rum of madera
gewone custervla
Hulpmiddelen & keukengerei
pan
puddingvorm
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
121846
Homepage ID
6848
Smaak
N
Teller
599
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Laat de bitterkoekjes weken in de rum of madera en verwarm de custerdvla tot het warm genoeg is.(de temeratuur van de custervla stond er niet bij)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jeffrey
Gelegenheid