kerststerrentaart.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/17/1998 - 21:19
Bereidingswijze
- De cake of boterkoek in een passende springvorm leggen of er een hoge rand omheen doen van een dubbel stuk aluminiumfolie.
- De Vooraf en Toe in 5 minuten heel luchtig kloppen en 100 gr hazelnootpasta erdoor kloppen.
- Dit over de koek uitstrijken en in de koelkast laten opstijven.
- Voor de chocolade heeft u een koud werkvlak nodig, bijvoorbeeld een marmeren plaat.
- Deze strak bekleden met aluminiumfolie.
- De chocolade per soort au-bain-marie smelten, op het werkvlak schenken, laten uitvloeien en stollen.
- Met verschillende maten uitstekers sterren eruit steken en deze van het folie losmaken.
- De taart rijkelijk en overlappend beleggen met verschillende kleuren sterren.
- Cacao, poedersuiker en kaneel vermengen, zeven en hiermee de taart voor het serveren bestrooien.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 ronde boterkoek (al dan niet gevuld)
150 gr Vooraf en Toe
beker hazelnootpasta
2 repen pure chocolade
2 repen melkchocolade
2 repen witte chocolade
1 eetlepel cacao
2 eetlepels poedersuiker
1 theelepel kaneel
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
121772
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
321
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes
Gelegenheid