Bereidingswijze
- Hiervoor elk 1 eetlepel cacao, suiker en vanillesuiker met elkaar vermengen, met 2 eetlepels melk tot een papje roeren en dit al kloppend straalsgewijs toevoegen aan 2 dl hete melk.
- De koffiekopjes halfvol schenken met sterk gezette mokka-dessertkoffie, er 1 theelepel gembersiroop doorroeren en aanvullen met de chocolademelk.
- De koffie eventueel zoeten met bruine suiker.
- Er een toef slagroom op spuiten, met geraspte sinaasappelschil garneren en met kaneel bestrooien.
- Op tafel mogen bruine suiker, kandij, en een kannetje room niet ontbreken!
- De koffiekopjes halfvol schenken met sterk gezette mokka-dessertkoffie, er 1 theelepel gembersiroop doorroeren en aanvullen met de chocolademelk.
- De koffie eventueel zoeten met bruine suiker.
- Er een toef slagroom op spuiten, met geraspte sinaasappelschil garneren en met kaneel bestrooien.
- Op tafel mogen bruine suiker, kandij, en een kannetje room niet ontbreken!
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
Cacao, suiker, vanillesuiker, melk, melk, mokka-dessertkoffie, slagroom
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
121769
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
698
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid