kerstkoffie.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/17/1998 - 21:12
Bereidingswijze
- Hiervoor elk 1 eetlepel cacao, suiker en vanillesuiker met elkaar vermengen, met 2 eetlepels melk tot een papje roeren en dit al kloppend straalsgewijs toevoegen aan 2 dl hete melk.
- De koffiekopjes halfvol schenken met sterk gezette mokka-dessertkoffie, er 1 theelepel gembersiroop doorroeren en aanvullen met de chocolademelk.
- De koffie eventueel zoeten met bruine suiker.
- Er een toef slagroom op spuiten, met geraspte sinaasappelschil garneren en met kaneel bestrooien.
- Op tafel mogen bruine suiker, kandij, en een kannetje room niet ontbreken!
Afbeelding
kerstkoffie.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
Cacao, suiker, vanillesuiker, melk, melk, mokka-dessertkoffie, slagroom
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
121769
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
698
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes
Gelegenheid