Kerstdessert

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/17/1998 - 15:40
Bereidingswijze
Laat het ijs smelten tot je het makkelijk door kunt roeren. Snij de chocolade en eventueel andere ingredienten in kleine stukjes en roer dit goed door het ijs. Doe het ijs in een Kerst(oven)schaal en laat het ijs in de vriezer weer hard worden. Vlak voor het serveren uit de vriezer halen en heel kort onder de warme kraan houden, zodat het ijs uit de vorm komt.
Vertel iets leuks over dit recept
Heb je thuis ook een kerst(oven)schaal staan waarvan je eigenlijk niet weet wat je ermee moet? Maak er een lekker kerstdessert mee!!
Ingrediƫnten
IJs, chocolade en verder wat je zelf lekker vindt, bijvoorbeeld rozijnen.
Leuke tips
Heel lekker met chocolade saus en slagroom.
Dit gerecht kun je bijvoorbeeld ook in een andere leuke vorm doen, bijvoorbeeld voor een kinderverjaardag
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
121746
Homepage ID
2677
Smaak
Z
Teller
10582
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Laat het ijs smelten tot je het makkelijk door kunt roeren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
tanja
Gelegenheid