kerst-kruidenboter.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/16/1998 - 21:05
Bereidingswijze
- Boter mengen met ui, citroensap, gehakte kruiden en peperbessen.
- Rol in aluminiumfolie minimaal 30 minuten in diepvriezer leggen.
- De boter blijft in de diepvriezer ca. 1 maand goed en in de koelkast ca. 4 dagen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
100 gram boter (zacht)
1 stuk(s) uien (geraspt)
1 eetlepel(s) citroensap
2 eetlepel(s) groene kruiden
1 theelepel(s) peperbessen (roze)
Hulpmiddelen & keukengerei
1 stuk(s) aluminiumfolie
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
121714
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
660
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes
Gelegenheid