Bereidingswijze
- Snijd alle ingredienten zo klein mogelijk en bak alles al roerend in hete olie.
- Neem de pan van het vuur, strooi er wat zout over en roer er een scheutje zoete ketjap door.
- U kunt de sambal niet langer dan een paar weken koel bewaren.
- Neem de pan van het vuur, strooi er wat zout over en roer er een scheutje zoete ketjap door.
- U kunt de sambal niet langer dan een paar weken koel bewaren.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
10 rode spaanse pepers
2 niet te kleine uien
6 teentjes knoflook
8 gekookte kastanjes
olie
zout
zoete ketjap
2 niet te kleine uien
6 teentjes knoflook
8 gekookte kastanjes
olie
zout
zoete ketjap
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
121713
Homepage ID
3885
Smaak
P
Teller
270
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid