varkenshaasje op z'n zondags

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/16/1998 - 17:05
Bereidingswijze
bak het vlees af en laat verder gaar worden in een voorverwarmde oven.Blussen met Cognac doe 1 soeplepel bruine fond in de pan eventueel met een klein beetje water.
Vervolgen de room aan toevoegen 1 soeplepel ketchup mosterd. Ziezo de saus is klaar. Nu kun je de in dobbelsteentjes gesneden tomaten bijvoegen
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
ideaal als vrienden komen eten
Ingrediƫnten
600 gr varkensvlees - 2 gepelde tomaten - graantjesmosterd 1 - ketchup (1l) - bruine fond (knorr) - room(0.5 l) cognac (goede scheut)- bieslook
Hulpmiddelen & keukengerei
eventueel extra ketchup mosterd
Leuke tips
vlees op bord napperen met saus aardappelpurree doormengen met fijn gesneden bieslook en eventueel room.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121690
Homepage ID
6963
Smaak
P
Teller
2183
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
tomaten pellen, pitjes verwijderen en in blokjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
vetzakje
Gelegenheid