dorada a la sal

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/16/1998 - 16:44
Bereidingswijze
Maak het zout een beetje vochtig zoadat het compact wordt. Leg op een ovenbakplaat een laag zout en leg de vis er boven op. Bedek de vis helemaal met het zout en doe het in een voorverwarmde oven van 180?C. voor ong. 20 min. Het volgende kan je in de keuken doen maar je kan het ook showen voor evt. gasten: Haal de vis uit de oven en sla de zoutlaag kapot met een lepel. Haal voorzichtig het velletje van de vis en fileer.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vis op zijn lekkerst
Ingrediƫnten
1 Goudbrasem van ong. 1,5 kg., 2 kg. zeezout(dikke korrel) en een beetje water.
Leuke tips
Met gekookte aardappeltjes en wilde asperges en een lekkere droge witte wijn zoals bijvoorbeeld Vi?a Sol van Torres
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121670
Homepage ID
5177
Smaak
N
Teller
2082
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak de vis van binnen goed schoon( beter vraag even aan de visboer of hij dat wil doen)en was de buiten kant goed. Schubben en vinnen eraf halen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
elena
Gelegenheid