Bereidingswijze
konijnedelen in boter aanbraden, ongeveer 10 minuten. Intussen ovenschaal invetten en wat plakjes perzik over de bodem verspreiden..
konijnedelen uit de pan halen en omwikkelen met een plakje ontbijtspek (event. 2 plakjes)
De delen in de ovenschaal leggen en de overige plakjes perzik verdelen over de schaal. dit in de oven zetten bij 200 gr. voor een half uur a 3 kwartier.
Even kijken of het gaar is en klaar is je vlees.
konijnedelen uit de pan halen en omwikkelen met een plakje ontbijtspek (event. 2 plakjes)
De delen in de ovenschaal leggen en de overige plakjes perzik verdelen over de schaal. dit in de oven zetten bij 200 gr. voor een half uur a 3 kwartier.
Even kijken of het gaar is en klaar is je vlees.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker en makkelijk
Ingrediƫnten
Ingevroren konijnedelen van de supermarkt, blikje perzik, ontbijtspek, peper en zout, boter
Hulpmiddelen & keukengerei
oven, ovenschaal, koekepan
Leuke tips
lekker met gekookte krielaardappeltjes met provencaalse kruiden en gestoofde komkommer (zie mijn eigen recepten)
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121611
Homepage ID
4172
Smaak
Z
Teller
1201
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
konijnedelen ontdooien, bestrooien met peper en zout, perzikken in dunne plakjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid