gecaramelliseerde sjalotten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/16/1998 - 12:11
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
500 gr kleine sjalotten pellen en in 3 eetlepels boter 10 minuten zachtjes bakken. Er 2 dl vleesbouillon en 1 flinke eetlepel suiker door roeren. Het mengsel op zacht vuur verwarmen tot het vocht is verdampt en de sjalotten mooi bruin zijn en een dun caramellaagje hebben.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
121604
Homepage ID
3581
Smaak
N
Teller
696
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kerstman
Gelegenheid