Bereidingswijze
De ui in 40 gr boter 5 minuten bakken. De fijngesneden shii-take en zout 5 minuten meebakken. De bouillon toevoegen, aan de kook brengen en 20 minuten laten koken. De soep pureren en in de pan terugschenken. De creme fraiche, zout en peper erdoor roeren en zachtjes verwarmen. 300 gr shii-take in plakjes snijden en in 35 gr boter 3 minuten bakken. De soep in de borden schenken en de plakjes shii-take en kervel erover verdelen.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voorgerecht voor 8-10 personen
Ingrediƫnten
750 gr shii-take - 250 gr fijngesneden uien - 75 gr boter - zout, peper - 2 liter kippebouillon - 3 dl creme fraiche - 2/3 eetlepels fijngesneden kervel - 450 gr shii-take fijnsnijden.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
121602
Homepage ID
3581
Smaak
P
Teller
2913
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid