Bereidingswijze
Bouillon verwarmen, port erdoor roeren en verwarmen. Op smaak brengen met p. en z.
Kastanjes 10 min meeverwarmen. Voor serveren bestrooien met de tuinkruiden.
Kastanjes 10 min meeverwarmen. Voor serveren bestrooien met de tuinkruiden.
Aantal personen
16.00
Ingrediƫnten
3 liter wildbouillon
16 el rode port
zout en peper
4 blikjes kastanjes uitgelekt (blikjes a 250 gr)
8 eetlepels fijngesneden peterselie
4 theelepels dragon
4 eetlepels fijngesneden bieslook
16 el rode port
zout en peper
4 blikjes kastanjes uitgelekt (blikjes a 250 gr)
8 eetlepels fijngesneden peterselie
4 theelepels dragon
4 eetlepels fijngesneden bieslook
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
121596
Homepage ID
4667
Smaak
N
Teller
1255
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid