Wildconsomme Met Kastanjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/16/1998 - 09:39
Bereidingswijze
Bouillon verwarmen, port erdoor roeren en verwarmen. Op smaak brengen met p. en z.
Kastanjes 10 min meeverwarmen. Voor serveren bestrooien met de tuinkruiden.
Aantal personen
16.00
Ingrediƫnten
3 liter wildbouillon
16 el rode port
zout en peper
4 blikjes kastanjes uitgelekt (blikjes a 250 gr)
8 eetlepels fijngesneden peterselie
4 theelepels dragon
4 eetlepels fijngesneden bieslook
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
121596
Homepage ID
4667
Smaak
N
Teller
1255
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
knusje
Gelegenheid