Kerst Creme Brulee

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/15/1998 - 23:16
Bereidingswijze
kook de room zacht met de suiker kaneel vanille en steranijs laat dit zacht trekken
zeef de room en voeg al roerend de ei en dooiers toe mix dit zeer goed giet dit mengsel in een 4 diepe soep borden en zet dit gedurende een 1/2 uur tot drie kwartier in de oven van 100 graden strooi de suiker erop en
gratineer deze op het laatst een bol vanilleijs erop en je hebt een heerlijk makelijk kerst dessert
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker no nonsens dessert niet moeilijk
Ingrediƫnten
1/2 liter room, 3 eidooiers, 2 eieren, 125 gr suiker,1 steranijs,1 kaneelstokje,1 vanillestokje(uitgeschraapt)
bruine basterd suiker ( liever rietsuiker)
Hulpmiddelen & keukengerei
beken , gasbrander of boven warmte oven voluit
Leuke tips
lekker een bol vanilleijs erop
en een glas monbasillac (dessertwijn met pouritoure noble )
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
121584
Homepage ID
5836
Smaak
Z
Teller
3144
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
24
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
oven voor verwaremen op 100 graden je kan dit dessert het beste 1 dag van te voren maaken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
cohiba
Gelegenheid