kerst-pastawokkels

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/15/1998 - 22:33
Bereidingswijze
De room in een pan aan de kook brengen en 3 minuten zachtjes laten koken. Daarna de verkruimelde Stilton toevoegen en roeren tot de kaas gesmolten is.
De walnoten halveren en door het mengsel roeren.
De pasta goed laten uitlekken en door het slagroom kaasmengsel met walnoten roeren. Alles goed mengen.
De pasta op de borden dressen (iedereen voldoende noten) en garneren met wat tijm (niet te veel).
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deegwokkels met walnoten en stilton
Ingrediƫnten
500 gram pasta in wokkelvorm
zout
3 dl slagroom (of slankere variant)
500 gram Stilton (of andere pittige kaas)
120 gram gepelde walnoten
peper
tijm
Leuke tips
Serveer de pasta met wat warm, knapperig brood om lekker in de overblijvende saus te dopen.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121582
Homepage ID
6570
Smaak
P
Teller
1632
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De pasta volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sjeefer
Gelegenheid