Hartige Sterrentaart.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/15/1998 - 21:48
Bereidingswijze
- Bekleed de bodem en wand van de vorm met de uitgerolde croissantdeeg.
- Rasp de kaas.
- Klop de zure room vermengd met de eieren, de kerriepoeder en de peper los.
- Roer de geraspte kaas er doorheen.
- Schenk het mengsel in de vorm.
- Steek met behulp van een stekertje of snijd met een mesje sterretjes uit de paprika's.
- Leg deze op de kaassaus.
- Bak de taart in een voorverwarmde oven van 200 C of gasovenstand 4 in ca. 35 minuten gaar en goudbruin.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
naar smaak boter
1 blik(ken) croissantdeeg
300 gram kaas boeren (pittig)
125 centiliter(s) room (zure)
3 stuk(s) eieren
naar smaak peper
1 theelepel(s) kerriepoeder
1 stuk(s) paprika (groen)
1 stuk(s) paprika (rood)
Hulpmiddelen & keukengerei
1 stuk(s) springvorm 22 cm ingevet
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
121575
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
525
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes
Gelegenheid