grand dessert 2.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/14/1998 - 22:14
Bereidingswijze
- Maak de aardbeien schoon en snijd de helft in stukjes.
- Verhit 2 eetlepels water met 1 eetlepel suiker en roer de in stukjes gesneden aardbeien erdoor.
- Pureer het mengsel met een staafmixer.
- Steek met een uitsteekvormpje of glas 4 rondjes uit de plakjes cake.
bereiden
- Klop de slagroom met 1 eetlepel suiker stijf.
- Schil de kiwi n snijd hem in plakjes.
- Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in partjes.
- Leg de cakerondjes op de borden en schep of spuit er wat slagroom op.
- Garneer de 'taartjes' met 1 aardbei en 1 plakje kiwi.
- Verdeel de pudding over de borden en lepel de aardbeiensaus naast de pudding.
- Leg de aardbeien, kiwi en peer in de saus en schep er een bolletje ijs en een bol chocolademousse naast.
- Garneer met de rest van de slagroom.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
250 gram aardbeien
2 eetlepel(s) suiker
4 plak(ken) cake
1.20 deciliter(s) slagroom
1 stuk(s) kiwi's
1 stuk(s) peren
1 stuk(s) chipolatapudding
1 bakje(s) chocolademousse
4 bolletje(s) pistache roomijs
Hulpmiddelen & keukengerei
1 stuk(s) mixer (staaf)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
121435
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
2594
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes
Gelegenheid