Gegrilleerde Zeewolf.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/14/1998 - 22:03
Bereidingswijze
- Pel de knoflook en hak hem fijn.
- Hak de muntblaadjes fijn.
- Meng de knoflook, de munt, de djintan, de rozemarijn, het paprikapoeder, de olie, het citroensap, zout en peper.
- Dep de 4 moten vis droog.
- Wrijf de moten in met het kruidenmengsel en laat het minstens 1 uur intrekken.
Bereiden
- Grilleer de vis in ca. 10 minuten gaar.
- Lekker met ananassalssa.

Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 teentje(s) knoflook
6 blaadje(s) munt (vers)
1 mespunt djintan
0.50 theelepel(s) rozemarijn
0.50 theelepel(s) paprikapoeder
2 eetlepel(s) olie
2 theelepel(s) citroensap
naar smaak zout
naar smaak peper
800 gram zeewolf in 4 moten
Leuke tips
- WIJNTIP: bij de kruidige zeewolf past een droge witte wijn met een uitgesproken aroma.
- Een sappige, geurige Chardonnay uit bijvoorbeeld Nappa Valley in Californie is een goede keus.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
121430
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
2149
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes
Gelegenheid