Ham/Monchou Rolletjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 12/13/1998 - 19:20
Bereidingswijze
Snij of hak het uitje zo fijn mogelijk en roer deze door de monchou.
Zet het mengsel in de koelkast en snij in tussen de ham in brede repen.
Leg een bergje monchou mengsel op de ham en maak er rolletjes van.

*TIP* Wanneer de monchou te zacht is laat het nog wat langer in de koelkast staan.
En je kan makkelijk de monchou op de ham spuiten met een slagroomspuit met breed mondstuk.
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker voor bij de borrel
Ingrediƫnten
2 ons Achterham
1 kuipje Monchou
1 klein uitje
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
121310
Homepage ID
6027
Smaak
N
Teller
3519
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
germa
Gelegenheid