Asperge-Zalmsalade Met Saffraanmayonaise

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/11/1998 - 20:26
Bereidingswijze
- Asperges in water met zout circa 10 minuten beetgaar koken en laten afkoelen.
- SAFFRAANMAYONAISE: vermouth met saffraan aan de kook brengen en op laag vuur tot helft laten inkoken.
- Laten afkoelen, zeven en met mayonaise mengen.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Asperges met gerookte zalm op schaal schikken.
- Saffraanmayonaise erbij serveren.
- Lekker met warme toast.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
16 stuk(s)asperges (groen)
naar smaak zout
naar smaak peper (versgemalen)
4eetlepel(s)Vermouth (droog)
1 theelepel(s)saffraan (draadjes)
7 eetlepel(s)mayonaise
4 plak(ken)zalm (gerookt)
Leuke tips
lekker met warme toast.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
121205
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
732
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes
Gelegenheid