Bereidingswijze
- In een foodprocessor 200 gr gekookte ham fijnhakken.
- Er 100 gr roomkaas met sjalotjes (Cantadou) aan toevoegen en fijndraaien, eventueel een klein scheutje vocht (melk of zure room) toevoegen als het te droog is.
- Op smaak brengen met wat zout, witte peper en paprikapoeder.
- De mousse in een spuitzak met stervormig mondje scheppen (dichtvouwen en koel bewaren).
- Uit paprika's sterretjes steken.
- Op pompernickel (rondjes roggebrood) een klein blaadje sla leggen,een stertoef hammousse erop spuiten en garneren met een blaadje peterselie en een sterretje.
- Er 100 gr roomkaas met sjalotjes (Cantadou) aan toevoegen en fijndraaien, eventueel een klein scheutje vocht (melk of zure room) toevoegen als het te droog is.
- Op smaak brengen met wat zout, witte peper en paprikapoeder.
- De mousse in een spuitzak met stervormig mondje scheppen (dichtvouwen en koel bewaren).
- Uit paprika's sterretjes steken.
- Op pompernickel (rondjes roggebrood) een klein blaadje sla leggen,een stertoef hammousse erop spuiten en garneren met een blaadje peterselie en een sterretje.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
200 gram gekookte ham
100 gram roomkaas met sjalotjes
zout
peper
paprikapoeder
paprika
pompernickel
100 gram roomkaas met sjalotjes
zout
peper
paprikapoeder
paprika
pompernickel
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
121203
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
10009
Drank
Uit
Bookmarked
46
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid