Amandelsorbet Met Clairette De Die

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/11/1998 - 20:19
Bereidingswijze
- 1 dl amandellikeur en 2 dl mineraalwater zonder koolzuur in lage diepvriesdoos door elkaar roeren.
- Zonder deksel 1 uur laten bevriezen.
- Met vork ijs doorroeren.
- In 3 uur laten bevriezen.
- In 4 glazen scheutje amaretto schenken.
- Sorbetijs erop scheppen.
- 1/2 fles mousserende witte wijn (Clairette de Die) erover verdelen
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 dl amandellikeur
2 dl mineraalwater
amaretto
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Tussengerecht
Recept ID
121202
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
651
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes
Gelegenheid