Bereidingswijze
Aardappelen op grove rasp raspen. In anti-aanbakpan boter smelten. Rasp mengen met 2 theelepels zout. Al omscheppend 5 minuten bakken. Dikke koek vormen en stevig aandrukken. Deksel op pan doen. Op matig vuur in 15 minuten onderkant goudbruin bakken. Koek met behulp van deksel omdraaien. Andere kant in 15 minuten goudbruin bakken. Garneren met partjes tomaat en direkt opdienen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Grootmoeders rosti, een bijgerecht voor 4 personen
Ingrediƫnten
500 gr gekookte aardappelen (vastkokers) - 40 gr boter - zout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
121171
Homepage ID
3581
Smaak
Q
Teller
1894
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid