carpaccio met parmezaanse kaas en pijnboompitten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/11/1998 - 11:02
Bereidingswijze
Knoflook met olie mengen. Ossehaas paar minuten in diepvries leggen. Vervolgens in heel dunne plakken snijden. Eventueel tussen plasticfolie leggen en voorzichtig pletten door er met deegrol op te slaan. Borden met knoflookolie bestrijken. Plakken ossehaas op borden schikken. Pijnboompitten in droge koekepan goudgeel roosteren. Midden op ossehaas rucola schikken. Garneren met pijnboompitten en kappertjes. Aan tafel kaas erover schaven.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
voorgerecht voor 4 personen
Ingrediƫnten
1 teentje knoflook, fijngehakt - 1 dl olijfolie - 250 gr ossehaas - 2 eetlepels pijnboompitten - 100 gr rucola (raketkruid) of waterkers - 2 eetlepels kappertjes (potje) - 125 gr stukje parmezaanse kaas.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
121164
Homepage ID
3581
Smaak
P
Teller
2769
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
57
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kerstman
Gelegenheid