gestoomde zalm met appelsien en kruidenboter

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/10/1998 - 21:50
Bereidingswijze
zalm met rolletje kruidenboter stomen op azijn met kruiden
appelsiensap met laurier en zoete witte wijn laten inkoken
lichtjes opbinden en boter doorroeren
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
Ontvelde en van de graten ontdane zalmfilets
Appelsiensap
Azijn met selder wortel ui en bouquet garni
kriudenboter op basis van dragon kervel peterselie en sjalot
roomboter
Hulpmiddelen & keukengerei
stoomkoker
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
121140
Homepage ID
3383
Smaak
Z
Teller
2241
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
freve
Gelegenheid