Bereidingswijze
De spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar koken, met koud water afspoelen en laten uitlekken. In een schaal overdoen, 1 eetlepel olie en de knoflook erdoor scheppen. De eieren loskloppen met zout, enkele roze peperkorrels, de majoraanblaadjes en de bloem. Met de spaghetti mengen. 5 Eetlepels olie met de rozemarijn verhitten. Steeds met een vork van de spaghetti een nestje draaien en deze in de hete olie aan beide zijden in 5-6 minuten krokant bakken. Op keukenpapier laten uitlekken. De kaas erover strooien en direkt serveren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bijgerecht voor 4 personen
Ingrediƫnten
200 gr spaghetti - zout, roze peperkorrels - 6 eetlepels olie - 1 fijngesneden teentje knoflook - 2 eieren - zout, roze peperkorrels - 2 eetlepels majoraanblaadjes - 1 eetlepel bloem - 1 bosje rozemarijn - 4 eetlepels geraspte parmezaanse kaas.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
121052
Homepage ID
3581
Smaak
N
Teller
379
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid