aardappelflensjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/10/1998 - 10:32
Bereidingswijze
BEREIDEN: bloem, zout, eieren, eiwitten en creme fraiche erdoor roeren tot stevig flensjesbeslag. In koekepan in boter kleine flensjes (doorsnede 6 cm) bakken. In ca eetlepel boter rauwe ham knapperig bakken. Over flensjes strooien.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
bijgerecht voor 8 personen
Ingrediƫnten
250 gr aardappelen, geschild - 0,5liter melk - 2 eetlepels bloem - zout - 2 eieren - 2 eiwitten - 1 eetlepel creme fraiche - boter - 50 gr rauwe ham, in reepjes.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
121046
Homepage ID
3581
Smaak
P
Teller
431
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Aardappelen in weinig water met zout in 20 minuten gaar koken. Fijnstampen, melk erdoor mengen. Een 1 uur laten afkoelen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kerstman
Gelegenheid