Bereidingswijze
In boter honing op hoog vuur lichtbruin laten worden. Azijn en wijn erbij schenken, op zacht vuur tot helft laten inkoken. Tijm en fond toevoegen en tot helft laten inkoken. Saus zeven. Opnieuw verwarmen en boter erdoor kloppen (niet meer laten koken).
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
1 eetlepel boter - 1 eetlepel zachte honing -
3 eetlepels azijn - 3 eetlepels witte wijn -
3 takjes verse tijm - 3 dl kalfsfond (pot, 380 ml) - 30 gr koude boter, in kleine klontjes.
3 eetlepels azijn - 3 eetlepels witte wijn -
3 takjes verse tijm - 3 dl kalfsfond (pot, 380 ml) - 30 gr koude boter, in kleine klontjes.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
120996
Homepage ID
3581
Smaak
P
Teller
16342
Drank
Uit
Bookmarked
27
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid