Bereidingswijze
Van oliebollenmix en mineraalwater glad beslag roeren. Beslag met doek afdekken en op warme plek ongeveer 30 minuten laten rijzen. Frituurolie verhitten tot 190 graden C. Van beslag met 2 theelepels kleine bolletjes in olie laten glijden. Oliebollen in circa 3 minuten goudbruin bakken en op keukenpapier laten uitlekken. Mini-oliebollen tot toren opstapelen en rRoyaal bestrooien met
poedersuiker.
poedersuiker.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voor 8 personen
Ingrediƫnten
1 pak oliebollenmix (Koopmans, inh. 500 g) -
5 dl mineraalwater met koolzuur - frituurolie - poedersuiker.
5 dl mineraalwater met koolzuur - frituurolie - poedersuiker.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
120963
Homepage ID
6063
Smaak
Z
Teller
1189
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid