Bereidingswijze
Leg op de borden eerst de sla, doe hier wat dressing op. Drappeer hierover de ossehaas (het oog wil ook wat) hierover de rest van de dressing en hieroverheen strooi je de pijnboompitten. Garneren met een kersttomaatje en een blaadje basilicum
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voorgerecht
Ingrediƫnten
200 gram gemengde sla, 500 gram zeer dun gesneden ossehaas, pijnboompitten, mosterddressing,kersttomaatjes en 4 blaadjes basilicum
Hulpmiddelen & keukengerei
koekepan, vergiet.
Leuke tips
Serveren met een warm broodje met echte boter.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
120892
Homepage ID
2268
Smaak
N
Teller
3395
Drank
Uit
Bookmarked
62
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Was de sla en laat hem goed drogen, maak de mosterdressing van bijv. wat zaanse mosterd, een beetje mayonaise en wat kruiden (eigen smaak) rooster de pijnboompitten onder de grill of in een koekepan zonder boter.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid