Bereidingswijze
Doe de eieren en de podersuiker in de licht verwarmde menschaal. Klop dit mengsel stevig op met de gard. Daarna voorzichtig en heel luchtig het bakmeel onder het mengsel mengen met een spatel. Doe daarna het mengsel zeer voorzichtig in het bakblik en bak de biscuit gedurende 15 min. in een zeer warme oven.TIP: op de tweede richel.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Biscuitgebak als basis voor een lekkere gateau.
Ingrediƫnten
3 grote eieren,
100 gram poedersuiker,
1 theelepel heet water,
100 gram zelfrijzend bakmeel.
100 gram poedersuiker,
1 theelepel heet water,
100 gram zelfrijzend bakmeel.
Hulpmiddelen & keukengerei
Mengschaal, bakblik dat open kan klappen, spatel en elekrische klopper met gard.
Leuke tips
Serveren met heerlijke koffie.
Voor garnering zie mijn recepten chocolade biscuit - biscuit met creme au beurre - en vruchtenbiscuit met speciale creme freche.
SMAKELIJK
Voor garnering zie mijn recepten chocolade biscuit - biscuit met creme au beurre - en vruchtenbiscuit met speciale creme freche.
SMAKELIJK
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
120810
Homepage ID
6167
Smaak
Z
Teller
4824
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De mengschaal een beetje verwarmen. Het bakblik licht invetten met boter. Daarna het bakblik licht bestrooien met een mengsel van half om half bloem en poedersuiker.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid