Bereidingswijze
Creme fraiche, slagroom, dille, zalm en uitjes door elkaar mengen. Eventueel op smaak brengen met peper en zout.
De in dunne plakken gesneden aardappel bakken en laten drogen tussen keukenpapier.
Leg een plak aardappel op een bordje. Verdeel hier wat van het mengsel op. Vervolgens weer een plak aardappel, weer wat van het mengsel en weer een plak aardappel.
De in dunne plakken gesneden aardappel bakken en laten drogen tussen keukenpapier.
Leg een plak aardappel op een bordje. Verdeel hier wat van het mengsel op. Vervolgens weer een plak aardappel, weer wat van het mengsel en weer een plak aardappel.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zalm met dille en zure room
Ingrediƫnten
150 gram gerookte zalm
Half bekertje zure room of creme fraiche
1 dl ongezoete, geklopte slagroom
Kwart ui, dille en 2 harde aardappels.
2 harde aardappels
peper en zout
bosje dille
Half bekertje zure room of creme fraiche
1 dl ongezoete, geklopte slagroom
Kwart ui, dille en 2 harde aardappels.
2 harde aardappels
peper en zout
bosje dille
Hulpmiddelen & keukengerei
Koekenpan, keukenpapier
Leuke tips
Garneren met schijfje citroen en takje dille.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
120808
Homepage ID
5520
Smaak
N
Teller
1909
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Zalm in kleine stukjes snijden
Aardappelen in dunne plakken
Dille snijden
Ui zeer fijn snipperen
Aardappelen in dunne plakken
Dille snijden
Ui zeer fijn snipperen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid