Bereidingswijze
Snijd de ui en de augurk heel fijn Doe alles in een kom meng dit met zout en peper en een paar druppels maggie en de mayonasi doorelkaar.
Leg op de Schelp een blaadje sla.
Vul de perzik met het zalm mengsel.
Je kan eromheen nog wat gemengd fruit leggen. een toefje van selderij er op.
En je heb een heerlijk bijgerechtje .
Leg op de Schelp een blaadje sla.
Vul de perzik met het zalm mengsel.
Je kan eromheen nog wat gemengd fruit leggen. een toefje van selderij er op.
En je heb een heerlijk bijgerechtje .
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker fris bijgerechtje
Ingrediƫnten
1 blik perziken
1 blikje Zalm
zout en peper
een paar druppeltjes maggie
1 ui
1augurk
3 etl. mayonaise
1 blikje Zalm
zout en peper
een paar druppeltjes maggie
1 ui
1augurk
3 etl. mayonaise
Hulpmiddelen & keukengerei
Jacobsschelp
Leuke tips
De Zalm kan al een dag van te voren klaargemaakt worden.
Heerlijk bij Gourmet of Fundue.
Heerlijk bij Gourmet of Fundue.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
120765
Homepage ID
5979
Smaak
N
Teller
540
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
laat de perik uitlekken
maak de zalm schoon van graat en vel.
maak de zalm schoon van graat en vel.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid