Zalm Met Dille

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/04/1998 - 20:04
Bereidingswijze
Voeg de ui, de zalm en de dille bij de zure room. Eventueel verdunnen of de smaak verzachten met ongeklopte slagroom.
Snij de aardappel in zeer dunnen plakken en bak deze in een bakpan in een paar minuten goudbruin. Laat de plakjes vervolgens drogen en afkoelen op keukenpapier.
Leg een plakje aardappel op een bord en schep hier vervolgens het zalm /dille mengsel op. Vervolgens weer een plakje aardappel, weer wat van het mengsel weer afdekken met plakje aardappel.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Feestelijk voorgerecht
van zalm, dille en zure room
Ingrediƫnten
1 ons gerookte zalm
half bekertje zure room
kwart gesneden ui
1 vastkokende aardappel
1/2 bosje dille (eventueel uit diepvries)
eventueel beetje ongeklopte slagroom
snufje peper en zout naar smaak
Hulpmiddelen & keukengerei
Bakpan
Leuke tips
Garneren met een takje dille
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
120604
Homepage ID
5520
Smaak
N
Teller
3944
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
28
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Zalm in kleine stukjes snijden en de ui in zeer fijne stukje snipperen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hreniers
Gelegenheid