Bereidingswijze
VERHIT DE BOTER IN EEN PAN EN FRUIT HIERIN DE UI GLAZIG.VOEG DE COURGETTE EN DE KNOFLOOK TOE EN LAAT DIT 5 MIN MEESTOVEN. dE GROENTEN DAARNA MET EEN STAAFMIXER PUREREN. bLOEM MET WITTE WIJN AANMAKEN EN MET DE VLEESBOUILLON DOOR DE GROENTENPUREE ROEREN. LAAT DIT 5 MIN ZACHTJES KOKEN.VOORZICHTIG DE CREME FRAICHE ERDOOR ROEREN EN MET PEPER EN ZOUT OP SMAAK BRENGEN.VOEG NU DE KRUIDEN TOE.
SCHEP DE SOEP IN BORDEN EN LEG HIER DE PLAKKEN TOMAAT OP. GARNEREN MET TUINKERS EN DAN SERVEREN
SCHEP DE SOEP IN BORDEN EN LEG HIER DE PLAKKEN TOMAAT OP. GARNEREN MET TUINKERS EN DAN SERVEREN
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 EETL BOTER,1 UI, 500GR COURGETTE, 1 KNOFLOOKTEEN, 2EETL BLOEM,1/2 KOPJE WITTE WIJN,1/2LT VLEESBOUILLON,1 KOPJE CREME FRAICE,ZOUT, PEPER,1/2 BOSJE BASSILICUM,1/2 BOSJE PETERSELIE, 2 TOMATEN,1 BAKJE TUINKERS
Hulpmiddelen & keukengerei
STAAFMIXER
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
120522
Homepage ID
5638
Smaak
N
Teller
1154
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
mAAK DE UI SCHOON EN SNIPPER HEM.DE COURGETTE WASSEN EN IN KLEINE BLOKJES SNIJDEN. DE PETERSELIE EN BASILICUM WASSEN EN FIJN HAKKEN EN DE KNOFLOOK PERSEN. DE TOMATEN ONTVELLEN EN IN PLAKKEN SNIJDEN.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid