Bereidingswijze
eiwit stijfkloppen
suikers toevoegen totdat het glimt.
teken op een vel bakpapier met behulp van een bord twee cirkels en verdeel de eiwitmassa over deze cirkels.bak dit in de oven op 150graden in 75min. goed.
draai de oven uit en laat ze in de oven afkoelen.
klop de melk met de bourbon en EEn zakje slagroomversteviger stevig. verdeel de massa over EEN cirkel,leg de tweede erop.
klop de slagroom met wat suiker en het overgebleven zakje stijf.
verdeel dit over de bovenkant van de taart.
bak in een koekepan het pindaschaafsel bruin en strooi dit over de taart.
suikers toevoegen totdat het glimt.
teken op een vel bakpapier met behulp van een bord twee cirkels en verdeel de eiwitmassa over deze cirkels.bak dit in de oven op 150graden in 75min. goed.
draai de oven uit en laat ze in de oven afkoelen.
klop de melk met de bourbon en EEn zakje slagroomversteviger stevig. verdeel de massa over EEN cirkel,leg de tweede erop.
klop de slagroom met wat suiker en het overgebleven zakje stijf.
verdeel dit over de bovenkant van de taart.
bak in een koekepan het pindaschaafsel bruin en strooi dit over de taart.
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
5 eiwitten
1oo gram suiker
50 gram poedersuiker
vanillesuiker
voor de vulling:
3dl melk
3dl slagroom
2 zakjes slagroom versterkers
een pakje Bourbon hazlnootmousse
pindaschaafsel
1oo gram suiker
50 gram poedersuiker
vanillesuiker
voor de vulling:
3dl melk
3dl slagroom
2 zakjes slagroom versterkers
een pakje Bourbon hazlnootmousse
pindaschaafsel
Hulpmiddelen & keukengerei
bakpapier
mixer
koekepan
mixer
koekepan
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
120445
Homepage ID
4599
Smaak
Q
Teller
3157
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid