Havermoutkoekjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/02/1998 - 12:28
Bereidingswijze
Voeg de ingredienten bij elkaar in de beslagkom. Goed roeren.
Het bakpapier op de bakplaat leggen. Daarop het deeg leggen. 1 koekje is 1 eetlepel.
Het deeg platdrukken tot 0,5 cm dikte.
In de oven 15-25 min. Als er een bruin randje om de buitenkant van het koekje zichtbaar is, dan zijn ze klaar.
Af laten koelen, en eet smakelijk
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
zoet gebak
Ingrediƫnten
100 gram Havermout
75 gram zelfrijzend bakmeel
100 gram suiker
1 zakje vanillesuiker
125 gram gesmolten margarine
1 ei
Hulpmiddelen & keukengerei
(Hetelucht)oven
Beslagkom
Bakpapier
Bakplaat
Eetlepel
Leuke tips
Voor bij de koffie.
Lekker erbij is een kopje warme chocolademelk.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
120427
Homepage ID
9505
Smaak
Z
Teller
1470
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 125-150 graden C.
Alles klaarzetten
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
diafra
Gelegenheid