Zalm Met Spekreepjes En Boursin

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/01/1998 - 20:09
Bereidingswijze
"En papillotte" verpakken en 1/2 uurtje in een warme oven zetten op +/- 200 ?. Uitpakken, schikken op een voorverwarmd bord.
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een pittig en verrassend gerecht dat gemakkelijk en rap te maken is.
Ingrediƫnten
1 zalmfilet
boursin
fijne spekreepjes
Leuke tips
Opdienen met een gestoomd aardappeljte en een lichte witte wijnsaus. Smakelijk !
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120416
Homepage ID
5341
Smaak
P
Teller
11667
Waardering aantal
4
Waardering
9
Drank
Uit
Bookmarked
217
Aantal reacties
7
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd een zalmfilet in twee gelijke delen. Bak ondertussen de spekreepjes. Leg op 1 laag zalm een dikke laag boursin en daarbovenop de spekreepjes. Het 2e stuk zalm komt hier bovenop .
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
nicky_yoe
Gelegenheid