Bereidingswijze
Boen stevige aardappels onder lopend water af met een borstel. Kook ze net gaar, in
hun schil. Snijd ze in grove blokken.
Leg nu de aardappelblokken met het vel naar boven op een schaal, leg op elk
aardappelblok een theelepel creme fraiche, en prik er dan een vertikaal gat in met
een priem of sate-prikker. Plaats een toefje peterselie met z'n stam in dit gat,
zodat de peterselie overeind blijft staan en net op een boompje lijkt.
hun schil. Snijd ze in grove blokken.
Leg nu de aardappelblokken met het vel naar boven op een schaal, leg op elk
aardappelblok een theelepel creme fraiche, en prik er dan een vertikaal gat in met
een priem of sate-prikker. Plaats een toefje peterselie met z'n stam in dit gat,
zodat de peterselie overeind blijft staan en net op een boompje lijkt.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
aardappels
creme fraiche,
peterselie
creme fraiche,
peterselie
Leuke tips
Is leuk bij de vliegenzwammen, en dan met name voor kinderen!
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
120397
Homepage ID
3581
Smaak
N
Teller
3253
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid