Bereidingswijze
Kook eieren hard. Halveer de eieren dwars (dus niet in de lengte) en zet een helft
van een ei op een bordje, met de gesneden kant naar beneden. Dit is de stam van de
paddestoel. Snij nu een kleine trostomaat doormidden en plaats een tomaathelft met
z'n platte kant op het ei (het ei eventueel wat platter maken door het bovenste
gedeelte af te snijden). De tomaat vormt de zo hoed van de paddestoel die op de
vliegenzwam moet lijken.
Nu gaan we spikkels maken op de paddestoel. Neem een tube knijp-mayonaise en zet
mooie stervormige dotjes op de paddestoelhoeden.
Samen met nog wat anders (aardappelsla, rauwkost, brood) kan dit geserveerd worden
als voorgerecht. Reken op 1 'paddestoel' per persoon.
van een ei op een bordje, met de gesneden kant naar beneden. Dit is de stam van de
paddestoel. Snij nu een kleine trostomaat doormidden en plaats een tomaathelft met
z'n platte kant op het ei (het ei eventueel wat platter maken door het bovenste
gedeelte af te snijden). De tomaat vormt de zo hoed van de paddestoel die op de
vliegenzwam moet lijken.
Nu gaan we spikkels maken op de paddestoel. Neem een tube knijp-mayonaise en zet
mooie stervormige dotjes op de paddestoelhoeden.
Samen met nog wat anders (aardappelsla, rauwkost, brood) kan dit geserveerd worden
als voorgerecht. Reken op 1 'paddestoel' per persoon.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
grappig voorgrecht met ei en tomaat
Ingrediƫnten
eieren (een ei per persoon)
een kleine trostomaat
een tube knijp-mayonaise
een kleine trostomaat
een tube knijp-mayonaise
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
120396
Homepage ID
3581
Smaak
Q
Teller
2590
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid