Bereidingswijze
Verwarm de chocolade au-bain-marie al roerend tot 35?C en laat hem smelten.
Kwast de bonbon-caises in met wat gesmolten witte chocolade en laat die stollen.
Klop in een kom de zachte boter en de poedersuiker schuimig en breng dit
met de sinaasappellikeur op smaak.
Klop er 125 gr (wat afgekoelde, nog gesmolten) witte chocolade bij en
blijf kloppen tot de massa steviger wordt.
Doe de 'ganache' over in een spuitzak met een stervormig mondje en spuit in iedere bonboncaise een rozet. Garneren met een takje hulst of iets anders
'kerstigs'
Kwast de bonbon-caises in met wat gesmolten witte chocolade en laat die stollen.
Klop in een kom de zachte boter en de poedersuiker schuimig en breng dit
met de sinaasappellikeur op smaak.
Klop er 125 gr (wat afgekoelde, nog gesmolten) witte chocolade bij en
blijf kloppen tot de massa steviger wordt.
Doe de 'ganache' over in een spuitzak met een stervormig mondje en spuit in iedere bonboncaise een rozet. Garneren met een takje hulst of iets anders
'kerstigs'
Vertel iets leuks over dit recept
Het wordt wel een stille nacht, als iedereen op deze bonbons zit te kauwen !
Ingrediƫnten
250 gr witte chocolade
ca 30 bonbon-caises
65 gr boter
85 gr poedersuiker
2 eetlepels sinaasappellikeur
ca 30 bonbon-caises
65 gr boter
85 gr poedersuiker
2 eetlepels sinaasappellikeur
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
120359
Homepage ID
3952
Smaak
Z
Teller
795
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid